na telefononi+355 67 20 72222
AdresaKompleksi Park Construksion, Godina D, Kati i dytë, Njesia Bashkiake Nr. 7, Tiranë

Na kontaktoni

Nëse dëshironi të na dërgoni një email, jeni të lutur të përdorni formën e mëposhtme. Përgjigja duhet t'ju vijë brenda 24 orëve në adresën e emailit që ju do të përcaktoni më poshtë:

 
Telefon+355 67 20 72222
Orari i punësE Hënë - E Premte
10:00 - 19:00
AdresaKompleksi Park Construksion,
Godina D, Kati i dytë, Njesia
Bashkiake Nr. 7, Tiranë

  Ku ndodhemi:

  Kompleksi Park Construksion, Godina D, Kati i dytë, Njesia Bashkiake Nr. 7, Tiranë

  Na kontaktoni:
  AdresaKompleksi Park Construksion,
  Godina D, Kati i dytë, Njesia
  Bashkiake Nr. 7, Tiranë
  Telefon+355 67 20 72222
  Orari i punësE Hënë - E Premte
  10:00 - 19:00

  Deklaratë për Rrezikun

  Kujdes! Tregtimi në platforma online përmban rrezik të konsiderueshëm dhe mund të sjellë humbjen e investimeve tuaja dhe si e tillë kjo formë tregtimi nuk mund të jetë e përshtatshme për të gjithë investitorët. Përpara se të vendosni të tregtoni në një platformë online këshillohuni me ekspertë financiarë të pavarur dhe të liçencuar. Parashikimet për të ardhmen nuk janë tregues të mjaftueshëm për performancën e së ardhmes