na telefononi+355 67 20 72222
e-Mailhr@eurotradesecurities.com
AdresaKompleksi Park Construksion, Godina D, Kati i dytë, Njesia Bashkiake Nr. 7, Tiranë

Bashkohu me ne

Eurotrade Securities sh.a. është një kompani brokerimi e liçensuar nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare e cila ushtron aktivitetin në fushën e konsulencës financiare për investimet në tregjet ndërkombëtare. Menaxhimi profesional dhe garantimi i standardeve më të larta të ofrimit të shërbimeve qëndrojnë në themelin e rritjes së shpejtë dhe të qëndrueshme të kompanisë.

Eurotrade Securities sh.a. është në kërkim të personave të aftë dhe të talentuar për rolin e ndërmjetësuesit financiar në gjuhët:

 • Italisht
 • Anglisht
 • Spanjisht
 • Gjermanisht

Ofrojmë:

 • Mundësi punësi punësimi Full-Time (10:00-19:00).
 • Kontratë punësimi në përputhje me ligjin në fuqi.
 • Mundësi rritjeje profesionale.
 • Ambjente pune komode dhe moderne.

Kandidatët duhet të përmbushin këto kushte bazë:

 • Të kenë disponibilitet Full-Time.
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera organizative dhe komunikimi.
 • Të jenë seriozë dhe korrekt.
 • Të kenë njohuri shumë të mira të gjuhës për të cilën aplikojnë.
Na kontaktoni:
AdresaKompleksi Park Construksion,
Godina D, Kati i dytë, Njesia
Bashkiake Nr. 7, Tiranë
e-mailhr@eurotradesecurities.com
Telefon+355 67 20 72222
Orari i punësE Hënë - E Premte
10:00 - 19:00

Deklaratë për Rrezikun

Kujdes! Tregtimi në platforma online përmban rrezik të konsiderueshëm dhe mund të sjellë humbjen e investimeve tuaja dhe si e tillë kjo formë tregtimi nuk mund të jetë e përshtatshme për të gjithë investitorët. Përpara se të vendosni të tregtoni në një platformë online këshillohuni me ekspertë financiarë të pavarur dhe të liçencuar. Parashikimet për të ardhmen nuk janë tregues të mjaftueshëm për performancën e së ardhmes