na telefononi+355 67 20 72222
AdresaKompleksi Park Construksion, Godina D, Kati i dytë, Njesia Bashkiake Nr. 7, Tiranë

0 Persona të
punësuar
0 Vite
Eksperiencë
Orë
Trajnimi

Kush jemi:

Kompania “Eurotrade Securities sh.a.” është themeluar në vitin 2017 nga një staf menaxhimi me eksperiencë
më shumë se 5-vjeçare në fushën e shërbimeve të marketingut financiar.

Me qendër në Tiranë, kompania ushtron aktivitetin në fushën e konsulences financiare për investimet në tregjet ndërkombëtare. Menaxhimi profesional dhe garantimi i standardeve më të larta të ofrimit të shërbimeve qëndrojnë në themelin e rritjes së shpejtë dhe të qëndrueshme të kompanisë.
Aktualisht, Eurotrade Securities punëson mbi 300 punonjës, kryesisht të rinj me moshë mesatare nën 30 vjeç, produkt i një procesi përzgjedhës rigoroz. Për kompaninë tonë është i rëndësishëm investimi në drejtim të zhvillimit profesional të burimeve të saj, prandaj ne ofrojmë trajnime formuese të stafit.

Bashkohu me ne

  Mundësia më e mirë për të ardhmen tënde!

  Ku ndodhemi:

  Kompleksi Park Construksion, Godina D, Kati i dytë, Njesia Bashkiake Nr. 7, Tiranë

  Na kontaktoni:
  AdresaKompleksi Park Construksion,
  Godina D, Kati i dytë, Njesia
  Bashkiake Nr. 7, Tiranë
  Telefon+355 67 20 72222
  Orari i punësE Hënë - E Premte
  10:00 - 19:00

  Deklaratë për Rrezikun

  Kujdes! Tregtimi në platforma online përmban rrezik të konsiderueshëm dhe mund të sjellë humbjen e investimeve tuaja dhe si e tillë kjo formë tregtimi nuk mund të jetë e përshtatshme për të gjithë investitorët. Përpara se të vendosni të tregtoni në një platformë online këshillohuni me ekspertë financiarë të pavarur dhe të liçencuar. Parashikimet për të ardhmen nuk janë tregues të mjaftueshëm për performancën e së ardhmes